ГоловнаНовини ЖКГТранспортГромадський транспорт Львова спровадять на футбол

Громадський транспорт Львова спровадять на футбол

Сьогодні у Львові буде збільшено інтенсивність руху громадського транспорту, який курсує до автовокзалу та до торгового центру «Кінг Крос».

Cьогодні у Львові у зв’язку з проведенням футбольного матчу між збірними командами України та Чехії, автобусні та тролейбусні маршрути, що ведуть до стадіону, будуть підсилені додатковими транспортними одиницями.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Оскільки сьогодні робочий день, то обмежень у русі транспорту не буде, вул.Стрийська буде відкритою для руху.  Буде збільшено інтенсивність руху громадського транспорту, який курсує до автовокзалу та до торгового центру «Кінг Крос». На 4  міських автобусних маршрути та 2 тролейбусних маршрути плануємо з 19:00 збільшити кількість транспортних одиниць. Зокрема, на маршруті №3а курсуватиме 16 автобусів, на маршрутах №40, 10, 25 буде додано по 4 транспортні одиниці. Також по 4 одиниці буде додано і на тролейбусні маршрути №3 та 5», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.

Громадський транспорт сьогодні курсуватиме до 00:30 год.

Також вболівальники зможуть доїхати до стадіону приватним транспортом.

«Паркування біля стадіону буде платним. Вартість паркувального талону коштує 20 грн. Їх реалізовує адміністрація стадіону. Талон можна придбати разом з квитком, або при в’їзді на стадіон. Для організації паркуванння адміністрація стадіону залучає ЛКП «Львівавтодор». На стадіоні є понад 3 тис. паркувальних місць», - розповів Микола Жук.

Як зауважив Микола Жук, для руху приватного транспорту будуть відкриті усі 4 дороги, які ведуть до стадіону, тож виникнення заторів зведено до мінімуму.

 
Коментарі (0)