ГоловнаВибір редакціїТранспортГромадський транспорт поїде повз Подільський узвіз

Громадський транспорт поїде повз Подільський узвіз

Столичний громадський транспорт обходитиме Подільський узвіз через нещодавнє руйнування дорожнього покриття на вказаній ділянці.

У зв’язку з пошкодженням проїжджої частини на Подільському узвозі у трасу руху тролейбусів маршруту №18 тимчасово внесені зміни. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Роботу тролейбусів маршруту №18 організовано таким чином: вул. Сошенко – вул. Вишгородська – вул. Фрунзе – Московський проспект – залізнична станція «Зеніт» – вул. О. Теліги – вул. Рижська – вул. О. Теліги – станція метро «Дорогожичі» – вул. Мельникова – станція метро «Лук’янівська» – Майдан Незалежності.

Окрім того, на цей період у звичайному режимі руху організовано роботу тимчасового автобусного маршруту №18тр за вищевказаною схемою.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на Подільському узвозі провалилося дорожнє покриття. За словами очевидців,  в утворену яму мало не засмоктало позашляховик Renault. В результаті ДТП постраждала дівчина-водій.

Нагадаємо, сьогодні на киян та гостей міста чекають зміни і у столичному метро. Зокрема, станція «Олімпійська» буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід з 18:30 до 19:30. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки.

Окрім цього, на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде передбачено додаткові резервні поїзди, які видаватимуться на лінію в разі збільшення пасажиропотоку.

Заходи пов’язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) й «Карпати» (Львів).

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)