ГоловнаВідеорепортажТранспортГромадський транспорт столиці буде зупинятися частіше

Громадський транспорт столиці буде зупинятися частіше

У Києві збільшили кількість зупинок на деяких автобусних маршрутах. Запровадження додаткових зупинок пояснюють необхідністю покращення обслуговування пасажирів Дарницького району.

У Києві для поліпшення обслуговування пасажирів Дарницького району внесено зміни у роботу зупинок кількох автобусних маршрутів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Зазначається, додаткові зупинки призначено на вул. Княжий Затон, вул. Ревуцького та проспекті Григоренка.

Відтак, на вул. Княжий Затон, 10 у напрямку ст. м. «Осокорки» для автобусів маршрутів № 35, 42 відновлюється робота зупинки «Медична амбулаторія» з режимом роботи «На вимогу».

Також, зупинка автобусів маршрутів № 42, 108 «вул. Здолбунівська» в напрямку станції метро «Осокорки» переносяться на проспект Григоренка.

Окрім того, на вул. Ревуцького на діючій зупинці автобусів маршрутів №18 «вул. Анни Ахматової» впроваджується додаткова зупинка для автобусів маршруту № 91 в напрямку «ст. м. Голосіївська».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці у курсування автобусного маршруту №114 (R1) внесли зміни. Зокрема, впроваджено додаткову зупинку на вул. Набережно-Рибальській.

 
Коментарі (0)