ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійГромадський транспорт Запоріжжя піде в об'їзд

Громадський транспорт Запоріжжя піде в об'їзд

На деякий час авто та електротранспорт Запоріжжя спрямують в об'їзд проспекту Леніна. На цій ділянці шляху діятиме обмеження руху.

Завтра у Запоріжжі перекриють рух авто- та електротранспорту по проспекту Леніна. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міськради.

«У зв'язку з проведенням урочистого закриття Всеукраїнського збору активістів дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл», 19 липня з 16:30 до 18:30 буде перекрито рух авто- та електротранспорту по проспекту Леніна на дільниці від вулиці Якова Новіцького до вулиці Гагаріна» - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що рух автотранспорту в цей період буде здійснюватися по вулицях Правди і 40 років Радянської України.

При цьому, рух тролейбусів буде організовано: з Правого берега до площі Профспілок, Космічного та Південного мікрорайонів - до площі Радянської.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на деяких вулицях Львова частково обмежать рух транспорту. Незручності обумовлені поселенням команд учасників матчу за Інтер Суперкубок України.

 
Коментарі (0)