ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГГуртожиток на Хмельниччині врятували від незаконного привласнення

Гуртожиток на Хмельниччині врятували від незаконного привласнення

Понад 30 мешканців гуртожитку на Хмельниччині було врятовано від виселення. Їхню домівку хотіли привласнити незаконно.

На Хмельниччині прокуратурою попереджено незаконне привласнення гуртожитку загальною площею понад 600 м кв, розташованого неподалік обласного центру. Про це йдеться у повідомленні відомства.

Зокрема, зазначається, що Хмельницьким окружним адміністративним судом задоволено позов прокурора Хмельницького району, пред’явлений в інтересах сільської ради та жителів згадуваного гуртожитку, до державного реєстратора Хмельницької РДА і районного кооперативно-державного міжгосподарського будівельно-монтажного об’єднання «Райагробуд». Таким чином, визнано незаконними дії державного реєстратора при внесенні змін до установчих документів «Райагробуду», де це об’єднання неправомірно було визначено правонаступником державного підприємства, якому й належав раніше гуртожиток.

З’ясувалось, що саме встановлення за об’єднанням «Райагробуд» правонаступництва стало підставою для його неодноразових звернень до суду з питань визнання права власності на гуртожиток та виселення мешканців. Однак, у задоволенні цих позовних вимог судом відмовлено. Тож, більше 30 мешканців будівлі можуть не перейматися, що залишаться без даху над головою.

 
Коментарі (0)