ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024Г.Зубко: «Наступного тижня ми приймемо рішення по запуску опалювального сезону»

Г.Зубко: «Наступного тижня ми приймемо рішення по запуску опалювального сезону»

Наступного тижня Уряд ухвалить рішення про початок опалювального сезону 2018/2019 в Україні. Зараз працівники міністерства, що відповідають за ЖКГ і теплопостачання, що перебувають в областях.
Наступного тижня Уряд прийме рішення щодо початку опалювального сезону 2018/2019  в Україні. Про це на брифінгу повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.
 
«Наступного тижня ми приймемо рішення по запуску опалювального сезону на засіданні Кабінету міністрів розпорядженням «Про деякі питання опалювального сезону», — розповів Геннадій Зубко.
 
Міністр уточнив, що зараз працівники міністерства, які відповідають за ЖКГ та теплопостачання, перебувають в областях. Наступного тижня планується проведення остаточного селектору по технічній готовності.
 
“На сьогодні всі соціальні об’єкти є готовими, житловий сектор також на стадії 99% готовності”, — сказав Геннадій Зубко.
 
За його словами, основне питання — це готовність підприємств, які займаються теплопостачанням.
 

“Проблем із цим сьогодні я не бачу, крім селища Коцюбинське, міста Шепетівки та міста Сміла. Ті ж проблеми, які були минулого року, вони залишились”, — додав міністр. 

 
Коментарі (0)