ГоловнаВибір редакціїОСББГ.Зубко: Із 100 тисяч будинків, які можуть створити ОСББ, у 21 тисячі вони вже організовані

Г.Зубко: Із 100 тисяч будинків, які можуть створити ОСББ, у 21 тисячі вони вже організовані

У 2015-му і частині 2016-го відбувся прорив в організації ОСББ. Зі ста тисяч будинків, які можуть створити ОСББ, в 21 тисячі вже вони організовані.
У 2015-му і частині 2016-го відбувся прорив в організації ОСББ. Зі ста тисяч будинків, які можуть створити ОСББ, в 21 тисячі вже вони організовані. У 14-му році було всього 11 тисяч будинків. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко в інтерв’ю виданню «Цензор.нет».
 
За його словами, люди повинні задуматися над питанням: чи відбулося щось позитивне за час, поки будинок був не в їх управлінні? «У платіжках передбачена оплата і капітального, і поточного ремонтів, ремонту дахів і підвалів. Але цього ніхто ніколи не робив і вплинути на це було неможливо. Нині ми дали людям важелі управління. Тепер грошима, передбаченими на ці статті витрат, можна розпоряджатися», — підкреслив Геннадій Зубко.
 

За його словами, коли у будинку з’являється власник, він обирає компанію, яка зробить ремонт, вивчає якість її робіт, запропоновані ціни. «І тоді зрозуміло, хто відповість у випадку, якщо дах після ремонту потече. Адже на несумлінного виконавця робіт за невиконання умов договору жителі можуть подати в суд», — впевнений Геннадій Зубко. 

 
Коментарі (0)