ГоловнаКоментаріЖитлоГ.Зубко:«Це чіткі та зрозумілі правила надання послуги з управління багатоквартирним будинком»

Г.Зубко:«Це чіткі та зрозумілі правила надання послуги з управління багатоквартирним будинком»

Уряд затвердив Правила надання послуги з управління багатоквартирним будинком та Типовий договір. Документи запускають ринок управління багатоквартирними будинками.
Уряд затвердив Правила надання послуги з управління багатоквартирним будинком та Типовий договір. Ці документи запускають ринок управління багатоквартирними будинками, і стимулюватимуть його розвиток на конкурентних засадах, повідомляє прес-служба Кабміну. 
 
«Це чіткі, єдині і зрозумілі для всіх правила надання послуги з управління багатоквартирним будинком. Тепер співвласники зможуть самостійно й вільно обирати управителя, встановлювати умови надання послуги і розмір оплати. Також чітко визначені права та обов’язки співвласників та управителів. А головне – їх відповідальність, умови розірвання договору й припинення надання послуги», - зазначив Геннадій Зубко.
 
Правила та Типовий договір про надання послуги з управління багатоквартирним будинком запроваджуються відповідно до законів «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та «Про житлово-комунальні послуги».
 
Коментарі (0)