ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГГ.Зубко:«Українці розраховуються за тепло і воду на 100%»

Г.Зубко:«Українці розраховуються за тепло і воду на 100%»

Рівень сплати населення за всі спожиті послуги у січні-травні цього року - 97,3%, а за тепло і гарячу воду — взагалі 101%. У порівнянні з минулим роком цей показник збільшився на 18%.
Я хочу подякувати українцям, які на сьогодні розраховуються на рівні 100% за спожиті комунальні послуги. Про це на селекторній нараді з регіонами щодо підготовки до опалювального сезону наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
 

«Рівень сплати населення за всі спожиті послуги у січні-травні цього року– 97,3%, а за тепло і гарячу воду — взагалі 101%! Порівняно з минулим роком цей показник збільшився на 18%! Тому, українці, які сьогодні регулярно і в повному обсязі сплачують за надані житлово-комунальні послуги, мають беззаперечне право отримувати ці послуги вчасно. Вони мають бути впевнені, що сплачені ними кошти за тепло та воду підуть далі — і тепло- та водопостачальники розрахуються ними за спожиті газ та електроенергію», — наголосив Геннадій Зубко. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
02 Серпня 2019 p. 18:03
Спустошує кишені пересічних споживачів не плата за газ, а плата за холодну воду - і про це Міністр навіть не заїкнувся.
Коля Пухов
06 Серпня 2019 p. 20:51
Г.Зубко:...(Влітку) ...«Українці розраховуються за тепло і (гарячу) воду на 100%»----------------------------------------------Але влітку тепло не подається, а гаряча вода майже не подається. Як можна розраховуватись на 100% за послугу, якої не було?