ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКиянам обіцяють підвищити якість надання ЖКП

Киянам обіцяють підвищити якість надання ЖКП

Мер Києва розпорядився, аби райдержадміністрації пояснили киянам механізм підвищення тарифів на ЖКП. Окрім того, пан Кличко переконаний, що подорожчання позитивно відіб’ється на якості надання послуг.

Кожен киянин повинен бути проінформований щодо механізму зростання комунальних тарифів, як це відіб'ється на якості послуг і в який спосіб мешканці столиці можуть отримати компенсації. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Наше завдання - створити всі умови, щоби кияни якомога легше перенесли удар, викликаний зростанням комунальних тарифів за рішенням уряду. Кияни повинні знати, за що вони платять. Яким чином зростатиме якість комунальних послуг разом з підвищенням тарифів. Ми повинні також роз'яснити мешканцям столиці, хто і як може отримати субсидію, що дозволить людям, які цього потребують, платити менше», - сказав Віталій Кличко.
 
Мер Києва наголосив, що голови районних держадміністрацій несуть особисту відповідальність за інформаційну і організаційну роботу щодо надання субсидій та компенсацій на сплату комунальних послуг.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у КМДА вирішили подовжити термін повірки лічильників. Наразі більше половини засобів обліку киян потребують тестування. Організації, які мають ліцензію на виконання повірки, не зможуть зробити це за короткий час.
 
Коментарі (0)