ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЛамінування вій та особливості догляду після процедури

Ламінування вій та особливості догляду після процедури

Ламінування вій – безпечна та проста процедура, яка дозволяє покращити стан вій, зробити їх більш об’ємними зовні та більш здоровими всередині

Ламінування вій – безпечна та проста процедура, яка дозволяє покращити стан вій, зробити їх більш об’ємними зовні та більш здоровими всередині. Таку послугу надають різні салони та студії краси. Вона підходить практично усім. До того ж, дає довготривалий ефект за умовно невеликі кошти.

Знайти якісні матеріали для процедури можна навіть в Інтернеті. Спеціалізовані магазини типу beautyboss.com.ua/materialy-dlya-laminirovaniya-resnic пропонують вироби відомих у всьому світі брендів. Який результат дають такі засоби? Та як зберегти його довгий час?

Переваги процедури та її особливості

ламінування вій

Ламінування вій – це процедура, яка підходить практично кожній людині. Вона практично не має протипоказань, проходить доволі швидко та безпечно. Якщо майстер використовує якісні сучасні засоби, слизові оболонки ока, як і самі війки, не пошкоджуються. Не з’являється почервоніння та інші алергічні реакції.

Окрім вказаних, процедура має дуже багато інших переваг. Головні серед них такі:

  • Захист від негативного впливу механічних та інших зовнішніх факторів. Сюди відноситься пряме сонячне проміння, солона вода, тощо.
  • Природний результат. Отримати пишні, блискучі та довгі вії можна виключно природнім шляхом. Майстер просто припіднімає їх, надає певної форми та закріплює результат з допомогою спеціального фіксуючого засобу.
  • Можливість відмовитися від частого використання декоративної косметики. Вії будуть виглядати густими та виразними без туші та іншої косметики, тому на час дії ламінування можна забути про них.
  • Чудовий візуальний ефект. Засіб створює блиск, додає об’єму та сили. Фарба довго зберігає насичений колір.
  • Підтримка та живлення. Кожна війка отримує дозу поживних речовин та вітамін, завдяки чому вона швидше росте та стає міцнішою.

Отже, за умови, що майстер використовує якісні матеріали та безпечні інструменти, ламінування дає помітний та довготривалий ефект. Воно не шкодить здоров’ю клієнта та позитивно впливає на стан його вій.

ламінування вій

Недоліки ламінування

Як і будь-яка інша салонна процедура, ламінування має певні недоліки. Більшість сучасних виробників створюють гіпоалергенні засоби, проте окремі компоненти в дуже рідкісних випадках можуть все ж викликати тимчасове почервоніння.

Також варто зазначити, що процедура не може збільшити природні вій настільки сильно, як подовження, яке надає нарощування. Якщо клієнт має дуже короткі та тонкі війки, майстер може збільшити їх лише на кілька міліметрів. Тому тим, хто бажає отримати «ляльковий» ефект, не зможуть досягти його ламінацією.

І останнє – контактні лінзи. Не усі продукти, які використовуються в процесі ламінації можуть бути безпечними для контактних лінз. В окремих випадках клієнти отримують роздратування та почервоніння, оскільки слизова оболонка ока вже пошкоджена лінзами. В таких випадках треба бути дуже обережними та використовувати виключно дорогі гіпоалергені вироби.

Правила догляду за заламінованими віями

Після завершення процедури вії виглядають здоровими, міцними та мають блиск. Зберегти цей ефект можливо на кілька тижнів, а той місяців, якщо притримуватися простих правил догляду.

По-перше, звичайна туш для вій впливає на цілісність ламінуючого покриття. Тому варто відмовитися від неї, а також від косметики для очей, у складі якої є мінеральні олії та подібні компоненти. Це не означає, що доведеться відмовитися від макіяжу взагалі. Для заламінованих вій продається спеціальна косметика з нейтральним складом. До того ж, результат процедури дозволяє не використовувати туш взагалі. Вії і без неї виглядають виразними, яскравими та об’ємними.

По-друге, доведеться відмовитися від відвідування бані, сауни та подібних місць. Висока температура та такий рівень вологості впливають на цілісність покриття, можуть привести до того, що зникне блиск та зміниться форма.

Також варто потурбуватися про те, щоб під час сну вії не торкалися подушки. Волокна можуть негативно впливати на форму вій, їх вигин, порушувати цілісність покриття. Загалом, звичка спати на спині – чудове рішення навіть без ламінації. В такій позиції хребет лишається в правильному положенні, шкіра обличчя дихає.

По-третє, варто забути про те, що до очей можна торкатися руками. Загалом, брудні пальці можуть занести інфекцію на слизові оболонки очей, що приведе до почервоніння та в особливо тяжких випадках – втрати зору. Елементарна гігієна – це відмова від торкання обличчя руками взагалі.

І останнє – правильний вибір косметичних доглядових засобів. Для вмивання необхідно знайти м’яку піку або гель, а макіяж з очей знімати лише тоніками чи міцелярною водою без олій в складі. Також варто пам’ятати про зволожуючий крем для шкіри навколо очей. Він не впливає на покриття заламінованих вій, але сприяє їх росту та здоров’ю.

 
Коментарі (0)