ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХаркову відключать водопостачання

Харкову відключать водопостачання

Ремонт водопровідних мереж залишить харків'ян без водопостачання. Одних жителів міста обмежать у воді до вечора того ж дня, іншим доведеться жити без води ще тиждень.

Завтра сотні харків'ян залишаться без води. Це пов'язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«До 20:00 16 липня водопостачання буде припинено на вулиці Власенко, 9 (під'їзд №6). А в Київському районі - на вулиці Ямській, 1-20 - води не буде до 20:00 22 липня», - попередили в міськраді.

Крім того, завтра з 8:00 до 18:00 припинять подачу води в селищах П'ятихатки, Лісове, Родичі та Флоринка, а також у гольф-клубі і приватному зоопарку.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 1 серпня 2014 року зміняться тарифи КП «Харківводоканал» на холодну воду і водовідведення. 
 
Нагадаємо, з 1 липня в Україні виросли тарифи на водопостачання в середньому на 84%, на водовідведення (стоки) - на 105%, на водоспоживання (вода і стоки) - на 93%.
 
Коментарі (0)