ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХаркову відремонтують дві вулиці

Харкову відремонтують дві вулиці

До Дня міста Харкову приведуть до ладу кілька вулиць. На них відремонтують асфальтне покриття та кронують дерева.

У Харкові капітально ремонтують вулиці, що примикають до вул. Пушкінській. Так, цього тижня почався капремонт вул. Ольмінського, на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Політехнічної, і самої вул. Політехнічної. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«На початку тижня робітники почали комплексно готувати вулицю Ольмінського до укладання нового асфальтового покриття. Зараз вони кронують дерева, які розташовані на вулиці, і очищають оглядові колодязі. На цій ділянці буде укладено 3 тисячі квадратних метрів нового дорожнього покриття, 5 тисяч квадратних метрів - тротуарного, а також встановлено близько 50 оглядових колодязів», – йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі зазначили, що почався комплексний ремонт вул. Політехнічної. Зараз шляховики перекладають тротуар, а незабаром покладуть новий асфальт на проїжджій частині. Окрім ремонту дороги на прохання мешканців від тротуарів до житлових будинків облаштують нові сходинки.
 
Зазначимо, до Дня міста в Харкові планують комплексно відремонтувати низку вулиць, що примикають до вул. Пушкінської та паралельних їй, зокрема, вулиці Фрунзе і Червонопрапорну. Нещодавно завершився капремонт вул. Гуданова.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Харківська область захищається від можливих терористичних актів. Для цього всі мости і дамби області взяли під посилену охорону.
 
Коментарі (0)