ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарків отримав нові світлофори

Харків отримав нові світлофори

На перехрестях Харкова у минулому році було облаштовано близько 250 транспортних і пішохідних світлофорів з модулем відліку часу.

Близько 250 світлодіодних транспортних і пішохідних світлофорів з модулем відліку часу було встановлено на перехрестях міста Харкова у 2013 році. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

На виконання Програми підвищення безпеки дорожнього руху в Харкові в минулому році було направлено 24,4 млн грн. Ці кошти були витрачені на заміну транспортних світлофорів (343 одиниці), пішохідних світлофорів (109 одиниць), заміну дорожніх знаків (719 одиниць). Також було встановлено 470 дорожніх знаків, 565 метрів дорожніх огороджень, 42 покажчика напрямку руху.

Також на вулицях міста у 2013 році було встановлено 200 світлодіодних транспортних світлофорів з модулем відліку часу і 46 таких же пішохідних світлофорів, а також 61 пристрій звукового супроводу.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у найближчі місяці харків'янам обіцяють облаштувати пішохідні переходи біля станції метро «Героїв Праці» та території навколо них. На відповідні роботи вже спрямовано майже два десятки мільйонів гривень.

 
Коментарі (0)