ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняХарків озброюється спецтехнікою

Харків озброюється спецтехнікою

Харків запасається комунальною технікою. Наразі закуплено 4 екскаватора для проведення дорожніх робіт, планується закупівля навантажувачів та снігоприбиральної техніки.

Нові екскаватори виробництва Великобританії поповнили харківський автопарк спецтехніки КП «Шляхрембуд». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора комунального підприємства Віталія Бура, минулого тижня було закуплено 4 екскаватора фірми «JCB» - три одиниці 3-й серії і одну - 5-й серії, яка раніше не використовувалася на Харківщині. Ці екскаватори призначені для проведення реконструкції, а також поточного і капітального ремонтів вулично-дорожньої мережі міста.
 
Посадовець підкреслив, що нову спецтехніку можна задіяти як в земляних, так і навантажувальних роботах, також можна використовувати її при аварійних роботах на комунікаціях комунальних підприємств - «Харківводоканалу», «Міськелектротранссервісу», «ХТМ» та інших. При снігоприбиральних роботах екскаватори можна задіяти при ліквідації полою і навантаженні великих обсягів снігу в самоскиди. Екскаватор 5-й серії має об'єм ковша 1,3 куб.м, техніка 3-й серії - 1 куб.м. Вартість екскаваторів 3-й серії становить 790 тис. грн, 5-й серії - 990 тис. грн.
 
Як зазначив Віталій Бура, приблизно 60 спецмашинам автопарку більше 10-15 років, тому наступного року підприємство планує придбати кілька навантажувачів, снігоприбиральну техніку та іншу техніку.

 
Коментарі (0)