ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарків позбавляють каналізаційних люків

Харків позбавляють каналізаційних люків

У Харкові за майже 3 місяці 2015 року було викрадено більше півсотні кришок каналізаційних люків. Крім цього, у місті фіксують й інші акти розкрадання та пошкодження об’єктів благоустрою.

З початку року у Харкові було викрадено 54 каналізаційних люки. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Крім цього, у місті неодноразово фіксують випадки розкрадання урн та дерев у парках та скверах міста. Зловмисники також пошкоджують світильники.

«Більшість розкрадань відбувається не на околицях Харкова і в промислових районах, а в центральній частині міста», - наголосили у міськраді.

Крім цього, поблизу Харкова у с. Жихар стався акт вандалізму на меморіалі, де поховано 377 радянських солдат. Зловмисники викрали табличку з іменами загиблих. Влада обіцяє відновити її під час благоустрою парку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора в ряді будинків кількох районів Харкова було тимчасово припинено водопостачання. Як повідомили в КП «Харківводоканал», це пов'язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідних мережах.

 
Коментарі (0)