ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарків продовжує атакувати МАФи

Харків продовжує атакувати МАФи

Три об'єкти грального бізнесу закрили сьогодні, 4 квітня, у Харкові.

Демонтували кіоски з гральними автоматами по вул. Жовтневої Революції, 101, на перехресті Салтівського шосе та пр. 50-річчя ВЛКСМ, по вул. Блюхера, 38, інформує прес-служба.

Як зазначив начальник інспекції з благоустрою Департаменту комунального господарства Юрій Коваленко, до власників цих МАФів міліція вживе заходів згідно з чинним законодавством за фактом ведення незаконного бізнесу.

Юрій Коваленко також повідомив, що робота зі знесення незаконно встановлених кіосків у Харкові завершується. Демонтовані кіоски вивозять на охоронюваний майданчик КП «Харківводоканал».

«Для того щоб отримати назад свій об'єкт, власник повинен надати документи, що підтверджують оплату вантаження, перевезення та зберігання цього об'єкта, а також прибирання території після демонтажу. І коли в нього з'явиться можливість установити МАФ законно, відповідно до договору земельної ділянки, він зможе його забрати», - підсумував Юрій Коваленко.

Нагадаємо, 28 березня виконком Харківської міської ради ухвалив рішення демонтувати 61 незаконно розміщений об'єкт у всіх районах міста, крім Червонозаводського, у т.ч. 21 з гральними автоматами.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)