ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарків розкреслять «безшумними» коліями

Харків розкреслять «безшумними» коліями

Харківські вулиці продовжать облаштовувати «безшумними» коліями. З наступного року за новими технологіями укладатимуть трамвайні шляхи ще на кількох відрізках.

Наступного року в Харкові продовжать укладати трамвайні колії за сучасними технологіям. Це дозволить зробити рух громадського транспорту по ним безшумним. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту транспорту Сергія Дульфана, заміна трамвайних рейок продовжиться на Московському проспекті, на вул. Трінклера.

Посадовець нагадав, що трамвайні переїзди і колії, укладені за новими технологіями, підвищують безпеку пасажирів і зменшують кількість сходів трамваїв.
 
Зазначимо, цього року у місті виконали капітальний ремонт трамвайних колій по проїзду Рогатинському та пров. Піскуновському, на перетині з пров. Лосівським.

Також виконали реконструкцію переїздів на перетині пр. Правди і пр. Леніна, пр. Московського та вул. Академіка Павлова, а також на Полтавському шляху - в районі супермаркету «Рост».

 
Коментарі (0)