ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарків розживеться новими пішохідними переходами

Харків розживеться новими пішохідними переходами

У найближчі місяці харків'янам обіцяють облаштувати пішохідні переходи біля станції метро «Героїв Праці» та території навколо них. На відповідні роботи вже спрямовано майже два десятки мільйонів гривень.

Будівництво пішохідних переходів біля ст. м. «Героїв Праці» у Харкові планують закінчити наприкінці лютого - на початку березня цього року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами заступника директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства Анатолія Кравчука, зараз у переході ведуться оздоблювальні роботи.

«Після того, як будівельники закінчать роботу над цим об'єктом, вони почнуть перекладку трамвайних колій на цій ділянці та благоустрій всієї території. Планується, що рух транспорту над переходами і власне переходи відкриють у серпні» - зазначає посадовець.

Окрім того він  нагадав, що всього на будівництво переходів, перекладку шляхів та благоустрій прилеглої території виділено 18 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, також оздоблювальні роботи наразі проходять і на станціях харківського метро. Більш складніші проекти, за словами посадовців, у тому числі з автоматизації, реалізовуватимуться пізніше.

 
Коментарі (0)