ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків з Ужгородом зв'язали залізничним сполученням

Харків з Ужгородом зв'язали залізничним сполученням

Із Харкова до Ужгорода і у зворотному напрямі курсуватиме поїзд. «Укрзалізниця» прийняла таке рішення через підвищений попит за цим маршрутом.

«Укрзалізниця» призначила потяг з Харкова до Ужгорода та у зворотному напрямку. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Для задоволення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом призначено  поїзд №225/226 Харків-Ужгород-Харків» - зокрема, йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що із Харкова поїзд курсуватиме по непарних датах з 29 листопада. З початкової станції він вирушатиме о 23:07 та прибуватиме до Ужгорода о 03:55. У зворотному напрямку курсуватиме по парних датах з 30 листопада. Із Ужгорода відправлятиметься об 11:17 і прибуватиме до Харкова о 14:30.

«Поїздом зможуть скористатися також мешканці Сум, Конотопу, Львова, Києва, Козятина, Вінниці, Жмеринки, Хмельницького, Тернополя та інших міст, через які він проїжджатиме» - підкреслюється у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше пасажири швидкісних поїздів отримали можливість розраховуватися платіжними та кредитними картками. З 1 листопада усі швидкісні поїзди мають бути оснащені POS-терміналами.

 
Коментарі (0)