ГоловнаНовини ЖКГЖитлоХарків забезпечать новими квартирами

Харків забезпечать новими квартирами

У Харкові близько 3 тисяч квартир будуть здані в експлуатацію в 2014 році. Порівняно з попереднім роком, кількість зданих в користування об'єктів збільшилася.

У 2014 році в Харкові планується здати в експлуатацію 2 тис. 859 квартир у багатоповерхових будинках (загальною площею 199 тис. кв. м). Про це прес-конференції повідомив головний архітектор Харківської області Михайло Рабинович.

За його словами, вже здані в експлуатацію три будинки, що складає близько 25% всіх споруджуваних в місті будинків. Серед найбільших об'єктів - житлові будинки на Олексіївці, на вул. Дача та вул. Серповій.

Михайло Рабинович зазначив, що вже четвертий рік обсяги збудованого в Харківському регіоні житла ростуть.

«Якщо в 2011 році в Харкові і області було здано в експлуатацію 334 тисячі квадратних метри житла, у 2012 - 379,5 тисяч, у 2013 році - 392,2 тисячі, то в цьому році, незважаючи на складне економічне становище, здається 395 тисяч квадратних метрів житлової площі. В цілому кількість зданих в експлуатацію об'єктів збільшилася порівняно з попереднім роком на 10%», - заявив пан Рабинович.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Кабмін скасував постанову №231 уряду Миколи Азарова, якою був монополізований ринок оцінки в Україні. Це дасть можливість повернутися в роботу багатьом оцінювачам, однак до введення нових правил оцінки продаж нерухомості призупиниться.

 
Коментарі (0)