ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків зустрічатиме єврофанів новим транспортом

Харків зустрічатиме єврофанів новим транспортом

Харківська міськрада провела роботу з приватними автотранспортними підприємствами, які для роботи на маршрутах міста за рахунок власних коштів з грудня 2010 року придбали 496 автобусів.

У Харкові приватні перевізники за останні роки підготовки міста до турніру Євро-2012 замінили на нові майже півтисячі маршрутних автобусів. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили у Департаменті Євро-2012 Харківської міськради.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Інформаційного центру «Україна-2012».

«Харківська міськрада провела роботу з приватними автотранспортними підприємствами, які для роботи на маршрутах міста за рахунок власних коштів з грудня 2010 року придбали 496 автобусів», - йдеться у повідомленні.

Як підкреслюють у Департаменті Євро-2012, серед нових автобусів 109 з низьким рівнем підлоги, пристосованих для перевезення пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

Крім того, місцева влада продовжує закупівлю рухомого складу сучасних автобусів та тролейбусів великої місткості, пристосованих до потреб пасажирів з обмеженими можливостями та оформлених символікою приймаючого міста Харкова. 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)