ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХарків’ян на добу залишать без води

Харків’ян на добу залишать без води

Низку харківських будинків буде відключено від водопостачання на добу. Комунальні служби пояснюють, що це пов’язано із ремонтом водопровідних мереж.

У кількох районах Харкова з 8:00 11 вересня до 8:00 12 вересня буде припинено водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, води не буде у Дзержинському,  Жовтневому, Київському та Харківському районах міста. Як зазначають у КП «Харківводоканал», це пов'язано з проведенням планово-попереджувального ремонту водопровідних мереж.

Так, води не буде в частині Жовтневого району, обмеженій Окружною дорогою, садовими ділянками (в р-ні Липового Гаю), вул. Архангельською, пр. Дзюби, вул. Даргомижського, вул. Новодаргомижською, вул. Карамзіна, вул. Луначарського, вул. Тімірязєва, вул. Островського, вул. Садибною, вул. Луначарського, вул. Бєлінського, вул. Бакинською, вул. М. Кисляк до Окружної дороги.

Водопостачання також припинять у частині Дзержинського району, обмеженій р. Лопань, Окружною дорогою до сел. П'ятихатки, Бєлгородським шосе, вул. Сумською, Саржиним яром, вул. Саржинською, пр. Леніна, вул. Космічною, вул. Клочківською, вул. Феодосійською, 1-м в'їздом Дорошенківським, р. Лопань.

Воду також відключать у частині Київського району, обмеженій сел. Сокільники, вул. Пушкінською, вул. Інтернатською, сел. Шишківка, сел. Помірки, сел. Жуковського (у т.ч. приватного сектора), підприємств і організацій, розташованих по Білгородському шосе; приватного сектора, обмеженого вул. Саперною, вул. Жилярді, вул. Старова.

Не буде води в частині Харківського району: у сел. Пісочин, а також на території, обмеженій вул. Будівельників, вул. Підлісною, вул. Крупською, вул. Молодіжною, пр. Гагаріна, вул. Некрасова, сел. Солоницівка, сел. Подвірки.

Як повідомляла «Україна Комунальна», також тимчасово відключені від водопостачання будуть деякі райони Донецька. Комунальники міста просять мешканців з розумінням поставитися до необхідних заходів і запастися водою.

 
Коментарі (0)