ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарків'ян потішать новими підземними переходами

Харків'ян потішать новими підземними переходами

У підземних переходах станцій Харківського метрополітену проводяться оздоблювальні роботи. Попри це при необхідності їх можна відкривати для пішоходів вже сьогодні.

Підземні переходи ст.м. «Героїв Праці» Харківського метрополітену майже готові. Там залишилися лише оздоблювальні роботи, - зазначають у прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту транспорту Сергія Дульфана, весь конструктив переходів вже виконаний, нові переходи пов'язані з діючими.  

«Якщо буде необхідність, то ми готові відкрити ці переходи для руху пішоходів вже сьогодні. Але було б неправильно не виконати естетичну частину робіт», - підкреслив Сергій Дульфан.  

У свою чергу керуючий компанії-підрядника будівельних робіт Олександр Конюхов зазначив, що переходи обладнують інженерними комунікаціями - електропостачанням та водопостачанням, почалася обробка стін і підлоги, найближчим часом тут встановлять освітлення і вентиляцію.  

Точних термінів введення в експлуатацію переходу поки не називають, оскільки це залежить від оплати робіт. Грошові кошти на будівництво затримує Держказначейство. За словами Олександра Конюхова, технологічно ці процеси займуть 1-1,5 місяці.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 26 лютого біля ст.м. «Героїв Праці» було відновлено рух транспорту.

 
Коментарі (0)