ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські перехрестя відкриваються для транспорту

Харківські перехрестя відкриваються для транспорту

Рух транспорту біля ст.м. «Героїв Праці» у Харкові відновиться. На цьому наполягають посадовці, при чому зазначають, що це станеться вже завтра.

Завтра у Харкові планується відновити рух транспорту на перехресті біля ст.м. «Героїв Праці». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту транспорту Сергія Дульфана, Дирекція будівництва метрополітену повідомила, що наземні роботи на цій ділянці закінчені. Тепер Департаменту транспорту необхідно перевірити працездатність світлофорів, наявність всіх регулюючих знаків і після цього відкрити рух транспорту на перехресті.

«Якщо зміниться економічна ситуація, то ми зможемо почати будівництво бетонного трамвайного переїзду. Якщо ж із казначейством виникнуть проблеми, то думатимемо, як відновити трамвайний рух по вул. Академіка Павлова. Поки ми залишаємо об'їзну трамвайну колію. Власне ж підземний перехід поки не відкриватиметься, там ще передбачається цілий комплекс внутрішніх робіт», - зазначив Сергій Дульфан.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, до 24 лютого у місті діяло обмеження руху по пр. Маршала Жукова - на ділянці від пр. Московського до вул. Олімпійської, по бул. Юр'єва - на ділянці від вул. Межлаука до пр. Маршала Жукова.

 
Коментарі (0)