ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХарків'ян залишили без води

Харків'ян залишили без води

Частина жителів одного з районів Харкова залишиться без води. Це пов'язано з проведенням планово-попереджувального ремонту водопровідних мереж. Таким чином комунальники готують їх до роботи в осінньо-зимовий період.

Жителі Харкова залишилися без водопостачання. Як повідомили в КП «Харківводоканал», це пов'язано з проведенням планово-попереджувального ремонту водопровідних мереж для підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міськради.

«З 8:00 до 24:00 припинено водопостачання частини Ленінського району, обмеженої вулицею Залютинской, вулицею Золочівської, вулицею Башкирської, вулицею Праці, вулицею Небоженко, залізничною колією, вулицею Полтавський шлях до вулиці Залютинській», - повідомили в прес-службі. Крім того, води немає в мікрорайоні «Мобіль» селища Пісочин, у селищах Солоницівка і Подвірки.

Також немає води в Дзержинському районі за адресами: вул. Заводу «Комсомолець», 37 та вул. Ахсарова, 23. Це пов'язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах. Водопостачання в будинках обіцяють відновити до 20:00 14 травня та до 20:00 15 травня відповідно. Вода в сел. П'ятихатки до 20:00 подається з пониженим тиском. 
 
До речі, найпопулярнішим транспортом Харкова є тролейбус. Він обійшов навіть харківську підземку. Про це свідчить статистика за березень.
 
Коментарі (0)