ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарків'янам обіцяють відремонтувати дитячі майданчики

Харків'янам обіцяють відремонтувати дитячі майданчики

У Харківській міськраді заявили, що в поточному році комунальники мають намір відремонтувати близько півтисячі дитячих і спортивних майданчиків.
У 2015 році в Харкові планують відремонтувати 511 дитячих і спортивних майданчиків. Про це 4 березня повідомив заступник директора КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» Ігор Малюгов, передає прес-служба міськради.
 
Він нагадав, що торік підприємство прийняло на баланс 2285 дитячих і спортивних майданчиків і відремонтувало 435.
 
«Під час осіннього огляду було встановлено, що ще понад 500 майданчиків потребують ремонту. Ламаються, в основному, дерев'яні елементи - пісочниці, гойдалки-балансири, каруселі. Зараз у нас у цеху виготовляються ремонтні комплекти на рік. Заготовлено вже 80 пісочниць, 79 гойдалок-балансирів, закуплена фарба, підшипники тощо. Як тільки погода дозволить, ми одразу почнемо ремонт. Більшість аварійних елементів на майданчиках плануємо відремонтувати протягом весняного двомісячника з благоустрою, все інше - впродовж літа», - повідомив Ігор Малюгов.
 
За його словами, цього року на прибудинковій території також продовжать установку нових майданчиків. Всього планується встановити 209 дитячих та спортивних майданчиків, які теж будуть прийняті на баланс підприємства.
 
Крім того, повідомив Ігор Малюгов, працівники підприємства планують відремонтувати як мінімум 215 лавочок на дитячих майданчиках і на прибудинковій території.
 
Як раніше сообащала «Україна Комунальна», міська влада Харкова дозволила приватизацію житлової площі в чотирьох гуртожитках, прийнятих у комунальну власність міста.
 
Коментарі (0)