ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарків'яни накопичують борги за вивезення ТПВ з приватного сектору

Харків'яни накопичують борги за вивезення ТПВ з приватного сектору

Більше трьох мільйонів гривень - стільки винні харків'яни за вивезення твердих побутових відходів з приватного сектора. Така заборгованість накопичилася з початку 2013 року.

З 1 січня 2013 року харків'яни накопичили борг на 3,3 млн грн за вивезення твердих побутових відходів з приватного сектора. Про це 22 грудня, повідомив директор ТОВ «Харків-Екоресурс» Петро Бондаренко.

«Через накопичення боргів у підприємства виникають труднощі із закупівлею пально-мастильних матеріалів, запчастин, своєчасною виплатою зарплати. Кожен житель приватного сектора повинен розуміти, що від його своєчасної оплати залежить якісне надання послуги з вивезення сміття», - підкреслив Петро Бондаренко.
 
Він нагадав, що щомісяця, виходячи з норми накопичення негабаритних відходів 0,22 куб. м з людини, в приватному секторі виставляються контейнери на 8 куб. м для старих меблів, будівельного сміття і т. п. Ця послуга вже включена в тариф на вивезення ТПВ, який становить 9,08 грн за куб. м з однієї людини на місяць.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові завершили будівництво модульних будинків для переселенців із зони АТО. У міськраді кажуть, що житло повністю готова до заселення.
 
Коментарі (0)