ГоловнаНовини ЖКГЖитлоХарків'яни реєструючи нерухомість зіткнулися з шахраями

Харків'яни реєструючи нерухомість зіткнулися з шахраями

У Харкові почастішали випадки, коли окремі громадяни пропонували платні послуги з формування черги на прийом документів для реєстрації нерухомості

У зв'язку з великим напливом людей в Реєстраційну службу міста, почастішали випадки коли окремі громадяни пропонували платні послуги з формування черги на прийом документів.

«Всі документи при реєстрації прав на нерухоме майно приймаються тільки в порядку живої черги. Будь-які пропозиції від невідомих громадян з формування черги є незаконними. Ми просимо харків'ян бути пильними, ігнорувати подібні пропозиції, а також повідомляти співробітників реєстраційної служби про такі випадки», - підкреслив начальник реєстраційної служби Олег Дробот.

Він також зазначив, що у зв'язку із збільшенням обсягу робіт, збільшується і кількість співробітників, які працюють на прийомі та видачі документів. Слід зазначити, що в Харкові близько половини співробітників бюро технічної інвентаризації перейшло на роботу в реєстраційну службу.

З 1 січня у місті також працює електронний реєстр, куди занесені всі громадяни, які мають власність. Доступ до цього реєстру є у нотаріусів і державних реєстраторів.

 
Коментарі (0)