ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарків'яни ремонтують під'їзди за свій рахунок

Харків'яни ремонтують під'їзди за свій рахунок

Харків готується до майбутнього опалювального сезону. Через ситуацію, яка склалася в країні з енергоресурсами - допомога населення в утепленні будинків просто необхідна.

Харків'яни допомагають комунальникам з підготовкою будинків до опалювального сезону. Жителі міста за свій рахунок вставляють скла у вікна, ремонтують двері. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Посильну допомогу надали комунальникам мешканці у будинках на вул. Мар'їнської, 11, вул. Танкопія, 14, вул. Героїв Праці, 20/321, пр. Академіка Проскури, 9г, пр. Академіка Курчатова, 27, вул. Стартової, 5, ін. Тракторобудівників, 77 і ін 
 
«Це велика допомога для міста і, насамперед, економія коштів, оскільки в цьому році у нас обмежене бюджетне фінансування. В ситуації, яка склалася в країні з енергоресурсами, потрібно добре підготуватися до холодів. Адже якщо будинок повністю утеплений, то можна домогтися прийнятних температурних умов. А ми, в свою чергу, робимо все можливе для підтримки в нормальному стані інженерного обладнання та забезпечення безперебійного опалення», - зазначив начальник сектору внутрішньобудинкових мереж управління контролю КП «Жилкомсервіс» Олексій Воронін. 
 
До речі, в прес-службі Харківської міськради зазначили, що житлові будинки Фрунзенського та Орджонікідзевського районів готові до опалювального сезону.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», через проведення аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах у деяких районах Харкова тимчасово не буде водопостачання.
 
Коментарі (0)