ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХарків'яни вибірково переживають безводдя

Харків'яни вибірково переживають безводдя

Харків'яни щодень потерпають від браку води в кранах. Так, сьогодні відключене водопостачання у частину Жовтневого району, у решті - без води перебувають окремі будинки.

У Харкові припинено водопостачання у частині Жовтневого району. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Згідно з повідомленням, без води люди пробудуть майже добу: з 8:00 21 травня до 3:00 22 травня.

«Це пов'язано з проведенням планово-попереджувального ремонту водопровідних мереж, з метою підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період» - пояснюється у повідомленні.

При цьому уточнюється, що водопостачання буде припинено в частині Жовтневого району, обмеженій залізничним полотном, вул. Крилова, пр. Ілліча, вул. Грибоєдова, вул. Тімірязєва, вул. Луначарського, вул. Бєлінського, вул. Бакинською, вул. М. Кисляк, вул. Звенигородською, вул. Маковського, окружною дорогою, вул. Конопляною, вул. Тімірязєва, вул. Архангельською, територією заводу підйомно-транспортного устаткування до залізничного полотна.

Окрім того, у повідомленні додається, що у зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах припинено водопостачання в будинках за такими адресами:

- у Дзержинському районі: вул. Клочківська, 16, 23 (приватний сектор); вул. Шекспіра, 7; вул. Заводу «Комсомолець», 37, вул. Новопрудна, 9а;
- у Червонозаводському районі: вул. Волдайська, 24;
- у Фрунзенському районі: вул. Корчагінців, 54;
- у Жовтневому районі: пр. Ілліча, 127;
- у Ленінському районі: пров. Борзий, 1-7 (приватний сектор); вул. Котлова, 16, 18;
- у Київському районі: в'їзд 1-й Омський, 1-20; в'їзд 2-й Омський, 1-15; вул. Омська, 39-106» - дода.

Тут подачу води планується відновити до 20:00.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора без води у Харкові перебували мешканці 4 районів.

 
Коментарі (0)