ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГХарківщина може отримати півмільярда на погашення різниці в тарифах

Харківщина може отримати півмільярда на погашення різниці в тарифах

Сума субвенцій на погашення різниці в тарифах на послуги теплопостачання для Харківської області може бути збільшена на 519,4 млн грн

За попередніми даними, сума субвенцій на погашення різниці в тарифах на послуги теплопостачання підприємствам області буде збільшена на 519,4 млн грн. Про це в ході селекторної наради заявив директор Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації Роман Грива, повідомляють у прес-службі Харківської ОДА.

Станом на 22 листопада на фінансуванні в Міністерстві фінансів знаходиться 3 договори на суму понад 131 млн грн. по двом підприємствам області.

Всього профінансовано 17 договорів на суму 77,6 млн грн. по одинадцяти підприємствам області.

Також в області продовжується робота щодо укладення договорів на проведення взаєморозрахунків з різниці в тарифах на послуги теплопостачання в рахунок погашення боргів за природний газ. Обласною комісією узгоджена різниця в тарифах на послуги теплопостачання на суму 885,9 млн грн.

Слід також зазначити, що рівень розрахунків населення  області за надані з початку поточного року послуги теплопостачання складає 104,2%. Установи держбюджету розрахувалися на 98%. Рівень розрахунків установ місцевих бюджетів становить 90,4%.

 
Коментарі (0)