ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГХарківщина завмерла в очікуванні тарифної компенсації

Харківщина завмерла в очікуванні тарифної компенсації

Харківщина потребує 250-350 млн грн на компенсацію різниці в тарифах для комунальних підприємств. Найближчим часом очікується розподілення цих коштів з держбюджету

Харківщина потребує 250-350 млн грн на компенсацію різниці в тарифах для комунальних підприємств.  Найближчим часом очікується розподілення цих коштів з держбюджету.  

Про це повідомив 11 квітня під час брифінгу за підсумками робочої поїздки до Богодухівського району голова облдержадміністрації Михайло Добкін, інформує прес-служба.

«Гроші на ці цілі вже є в Києві, але наразі вони ще не розподілені. Харківській області потрібно 250 – 350 мільйонів гривень на компенсацію для наших комунальних підприємств, найближчим часом документи для отримання цих коштів повинні бути оформлені. Головне, щоб при розподілі були враховані інтереси нашої громади», - підкреслив глава області.

Нагадаємо, в законопроекті № 10310 від 9 квітня 2012 року «Про Державний бюджет України на 2012 рік» Кабмін пропонує виділити на погашення заборгованості підприємств централізованого водопостачання та водовідведення за спожиту у минулих періодах електричну енергію 1,8 млрд грн. Крім того, на погашення заборгованості з різниці в тарифах  на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення передбачена субвенція у розмірі 4,575 млрд грн, про що йдеться в урядовому законопроекті №10317 від 10 квітня 2012 року.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)