ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківські безробітні зможуть заробити на смітниках і клумбах

Харківські безробітні зможуть заробити на смітниках і клумбах

У рамках цьогорічного двомісячника благоустрою «Чисте довкілля» на Харківщині будуть максимально використовуватися оплачувані громадські роботи

У рамках цьогорічного двомісячника благоустрою «Чисте довкілля» на Харківщині будуть максимально використовуватися оплачувані громадські роботи.

Про це повідомив під час програми «Від влади до громади» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, інформує прес-служба облдержадміністрації.

«Вже готується розпорядження щодо двомісячника благоустрою території «Чисте довкілля» в нашій області. І на такі роботи ми, звичайно ж, будемо запрошувати тих людей, хто сьогодні не має постійного робочого місця. Держава передбачає спеціальне фінансування по цьому напрямку, і ми, як і раніше, будемо його використовувати на 100%», - підкреслив глава області.

Нагадаємо, до весняної кампанії з опорядження територій почали готуватися і в інших обласних центрах. Зокрема, на сайті Житомирської мерії опублікований проект рішення міськвиконкому про проведення місячника з благоустрою міста та чергового загальноміського «суботника».

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)