ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГХарківські дороги вже поглинули 40 млн грн

Харківські дороги вже поглинули 40 млн грн

У цьому році Харківській області виділено з державного бюджету 114,5 млн грн на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах

На ремонт доріг комунальної власності в районах і містах Харківської області вже використано 40,5 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Як зазначено у повідомленні, у цьому році Харківській області виділено з державного бюджету 114,5 млн грн на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах. Станом на 10 серпня загальний обсяг виконаних робіт становить 40,5 млн грн (35%). Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

За словами першого заступника голови ХОДА Валентина Дулуба, для обласного бюджету сума субвенції складає 17,7 млн грн, для районних бюджетів області та міст обласного значення всього 96,8 млн грн, в тому числі м. Харків – 66,4 млн грн, районам і містам обласного значення – 30,4 млн грн.

На даний момент обласна влада констатує, що робота по виконанню бюджетної програми найкраще організована Близнюківською райдержадміністрацією (54% виконання), Дергачівською райдержадміністрацією (30% виконання), Лозівською райдержадміністрацією (67% виконання), Харківською райдержадміністрацією (25% виконання), а також в м. Харкові (45% виконання) та м. Куп’янську (25% виконання).

 
Коментарі (0)