ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківські кладовища охоплюють нові території

Харківські кладовища охоплюють нові території

Харківські кладовища розширилися на два квартали. Втім, на цьому розширення не думає зупинятися: комунальники стверджують, що можливе відведення землі ще під один квартал.

У Харкові на міському кладовищі №18 виділили квартал для поховання ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників локальних війн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Ще один квартал - для поховання представників вірменської діаспори. Як повідомив директор КП «Ритуал» Євген Журавльов, кладовище розширили на прохання самих ветеранів та вірменської громади міста.

Крім того, можливо, найближчим часом на одному з міських кладовищ з'явиться квартал для поховання представників єврейської діаспори.

Євген Журавльов нагадав, що в Харкові вже є татарський цвинтар (на вул. Академіка Павлова) і ділянка для поховання мусульман (кладовище №14).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці не вистачає місць на міських кладовищах. Згідно з оцінками КМДА, місць для нових могил вистачить лише на рік. Столична влада веде переговори з Київською областю про виділення понад 21 га землі для розширення Південного кладовища, проте поки безрезультатно.

 
Коментарі (0)