ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківські комунальники долають сніг та ожеледицю

Харківські комунальники долають сніг та ожеледицю

Комунальні служби продовжують очищати вулиці Харкова від снігу та ожеледиці. Вулиці міста прибирають близько сотні одиниць техніки та більше тисячі робітників.

Сьогодні, 8 лютого, вулиці міста вдень прибирають 90 одиниць техніки, вночі працювало 72 машини. Шляховики висипали на дороги міста 208 куб. м піщано-сольової суміші та 143 тонн солі, вивезли 356 куб. м снігу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Місто прибирають майже 1,2 тис. дворових робітників. Крім того, до прибирання на закріплених територіях задіяні 435 робітників і 18 одиниць спецтехніки.

За даними Департаменту комунального господарства, очищенням сходів і доріжок від льоду і снігу в парках, скверах і на площах, а також розсипанням доріжок піском займаються 140 осіб, всього прибирається 7 га території.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», дорожні служби столиці звітують про те, що оперативно розчищають Київ від снігу. Лише за одну добу атодорівці вивозять на спецмайданчики понад 1 тис.т. снігу. Проте, столиці все одно не вистачає снігоприбиральної техніки.

 
Коментарі (0)