ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГХарківські тепловики просять споживачів не вірити нарахуванням у квитанціях за січень

Харківські тепловики просять споживачів не вірити нарахуванням у квитанціях за січень

У КП "Харківські тепломережі" обіцяють відкоригувати суми, які харків'яни побачили у квитанціях від АТ "Мегабанк" за січень 2021 року. У компанії нарахування назвали некоректними
У КП "Харківські тепломережі" обіцяють відкоригувати суми, які харків'яни побачили у квитанціях від АТ "Мегабанк" за січень 2021 року. У компанії нарахування назвали некоректними, про це повідомила пресслужба ВК "Харківські тепломережі".
 
"АТ "Мегабанк" видав рахунки за теплопостачання в січні 2021 роки, які містять некоректну інформацію. "Харківські тепломережі" повідомляють споживачам, що дійсною є лише та інформація, що надрукована в квитанціях, виданих КП "ХТМ". Всі сплачені гроші будуть враховані" , - повідомили в комунальному підприємстві.
 
В тепломережах пообіцяли надати "Мегабанку" реальні квитанції і повідомили, що тариф на тепло і гарячу воду, як і обіцяли, підвищувати не будуть.
 
Зараз в особистих кабінетах харків'ян на сайті "Мегабанку" - повна чехарда: у когось суми не доступні, у когось - вже відкориговані.
 
Нагадаємо, Нафтогаз і мери міст підписали Меморандум щодо врегулювання проблемних питань в поставках тепла і гарячої води українською. Це повинно стати запобіжником від підвищення цін на такі послуги в поточному опалювальному сезоні.
 
Согласно з підпісанім документом, до кінця опалювальний сезону 2020-2021 років українці безперебійно отрімуватімуть опалення у свои домівки. Стоимость послуги постачання теплової енергії та гарячої води у багатоквартірні будинки в течение нінішнього опалювальний сезон не змініться.

 

 
Коментарі (0)