ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські трамваї курсуватимуть за новими маршрутами

Харківські трамваї курсуватимуть за новими маршрутами

Харківські трамваї змінять маршрути. Однак, за новими схемами електротранспорт курсуватиме тимчасово. Це пов’язано із введенням заборони на проїзд трамваїв однією з ділянок маршруту.

У Харкові тимчасово внесуть зміни у схеми руху трамваїв маршрутів №7 та № 20. Внесення корективів зумовлено введенням завтра заборони на проїзд електротранспорту – з 9:30 до 15:30 по пр. Перемоги. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, для трамваїв перекрито ділянку від вул. Клочківської до розворотного кола електротранспорту через реконструкцію контактної мережі.

В цей час рух трамваїв буде організований наступним чином:

№7: Новоселівка - вул. Кривомазова - вул. Жовтневої Революції - вул. Полтавський Шлях - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - Мала Данилівка;

№20: Південний вокзал - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - Мала Данилівка.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові планують завершити будівництво нової станції метрополітену навесні наступного року. Готовність підземки оцінюють на 80%. Однак, у зв’язку із Законом про декомунізацію, оздоблення станції дещо «збідніє».

 
Коментарі (0)