ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняХарківські трамваї отримають оновлене розворотне коло

Харківські трамваї отримають оновлене розворотне коло

Харків'янам вже в цей понеділок, 15 червня, обіцяють завершити реконструкцію перехресть і розворотних кіл трамваїв.

У Харкові до понеділка завершиться комплексна реконструкція перехрестя пр. Гагаріна та пр. Героїв Сталінграда та розворотного кола тролейбуса на вул. Одеській. Про це повідомив заступник директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства Ігор Жданюк, - інформує прес-служба Харківської міської ради.

За словами чиновника, укладальні роботи на самому перехресті вже завершені, зараз ведуться роботи на розворотному колі електротранспорту.

«Зараз завершується укладання верхнього шару асфальтобетону на розворотне коло тролейбуса. Рух транспорту на цій ділянці буде відкрито завтра вранці. На сьогоднішній день повністю завершено укладання асфальту на самому перехресті двох проспектів, зараз на ньому наноситься розмітка, яка буде закінчена до ранку понеділка», - підкреслив заступник директора департаменту.

Ігор Жданюк зазначив, що тут була проведена геометрична реконструкція розворотного кола тролейбуса: була збільшена висота його рівня, оскільки цей «рукав» знаходився нижче рівня проїзної частини і при проливних дощах заливався водою. Також були реконструйовані системи зливової каналізації, підняті оглядові люки.

 
Коментарі (0)