ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські тролейбуси курсуватимуть за новими маршрутами

Харківські тролейбуси курсуватимуть за новими маршрутами

У Харкові на два дні декілька тролейбусів змінять маршрути руху. Це пов’язано з виконанням робіт по кронуванню дерев. Зміни у курсуванні електротранспорту триватимуть по кілька годин на день.

У Харкові 27 та 28 січня з 9:00 до 14:00 рух тролейбусів по пр. Ново-Баварському, вул. Китаєнка та пр. Любові Малої, на ділянці від вул. Китаєнка до вул. Дудинської буде заборонений. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зазначається, обмеження на проїзд громадського транспорту введено у зв’язку з проведенням робіт по кронуванню дерев на цій ділянці.

У цей час, рух тролейбусів №11 і 27 буде організований наступним чином:

- розворотне коло «Вул. Новий Побут» - вул. Холодногірська - вул. Дудинська - пр. Любові Малої - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - вул. Конєва - вул. Малиновського - вул. Благовіщенська - пл. Благовіщенська - спуск Соборний - вул. Університетська - пров. Спартаківський - пл. Конституції;

у зворотньому напрямку:

- пл. Конституції - пл. Павлівська - пл. Пролетарська - пл. Благовіщенська - вул. Коцарська - вул. Малиновського - вул. Конєва - вул. Велика Гончарівська - вул. Семінарська - вул. Любові Малої - вул. Дудинська - вул. Холодногірська - розворотне коло «Вул. Новий Побут».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, львівським нічним автобусам відкоригували графік руху. Зокрема, транспорт відправлятиметься з кінцевих зупинок пізніше. Це, як зазначають у міськраді, зумовлено адаптуванням графіку транспорту до роботи одного з підприємств міста.

 
Коментарі (0)