ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківські вулиці дістають з темряви

Харківські вулиці дістають з темряви

Харківські комунальники повертають світло на вулиці міста. Вони встановили більше двохсот нових світильників.

Комунальні бригади Харкова освітлюють вулиці міста. Зокрема, вони встановили 201 світильник для зовнішнього освітлення. Тепер у дворах 14 житлових будинків 607-го мікрорайону Салтівського житлового масиву буде світло. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Раніше у частині будинків по вул. Героїв Праці, вул. Гвардійців Широнінців, Тракторобудівників були тільки світильники, встановлені над входом в під'їзди, тому жителі звернулися до міськради з проханням висвітлити і пішохідні доріжки біля будинків.

Сьогодні нові світильники встановлюють на 22 об'єктах, в тому числі в Московському районі, на пр. Тракторобудівників, 158, 160а, 160-б, 162, 162-а, в Жовтневому районі, мікрорайоні, обмеженому вул. Жовтневої революції, вул. Академіка Богомольця, вул. Лютовской, вул. Кривомазова, в Орджонікідзевському районі - у мікрорайоні, обмеженому вул. Бекетова, пр. Фрунзе, вул. Соколова, вул. Другої П'ятирічки, а також у Дзержинському районі - на пішохідній доріжці вздовж узвозу Пасіонарії та вул. 23 Серпня - від пр. Леніна до вул. Клочківськоъ (парна сторона). 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», відомчі гуртожитки Харкова перейдуть на баланс міста. Зараз ведеться робота щодо передачі 13 таких об'єктів.
 
Коментарі (0)