ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські вулиці перекривають для транспорту

Харківські вулиці перекривають для транспорту

У Харкові обмежили рух транспорту на кількох міських вулицях. Заборона на проїзд зумовлена необхідністю проведення робіт на водопровідній мережі. Це також спричинило і внесення корективів у рух одного з тролейбусних маршрутів.

У Харкові сьогодні обмежили рух транспорту на ділянці від Білогородського шосе до вул. Чкалова. Заборона на проїзд тимчасова та триватиме до 21:00 2 квітня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Обмеження руху у цьому районі зумовлені роботами з ліквідації пошкодження на водопровідній мережі міста.

Об’їзд буде здійснюватись через вул. Академіка Проскури.

Крім цього, обмеження руху внесли корективи у маршрут тролейбусу №12, який буде курсувати:

частина маршруту (з автономним ходом): вул. Клочківська - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - Білгородське шосе - вул. Академіка Проскури - вул. Чкалова - вул. Лісопаркова - вул. Рудика;

частина маршруту (без автономного ходу): вул. Клочківська - вул. 23 серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - Білгородське шосе - вул. Академіка Проскури - пр. Жуковського.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, місцева влада Дніпропетровська планує у цьому році «подарувати» міським вулицям кругленьку суму на нове дорожнє покриття. Крім цього запланована і реконструкція одного з мостів, проект ремонту якого було розроблено ще шість років тому.

 
Коментарі (0)