ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські вулиці скуті обмеженням руху

Харківські вулиці скуті обмеженням руху

На харківських вулицях утримується обмеження руху транспорту. На цей час громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами.

Обмеження руху по вул. Динамівській у Харкові продовжується ще на тиждень. У зв'язку з цим утримається змінений режим роботи громадського транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківсько міської ради.

«Рух транспорту по вул. Динамівській - на ділянці від в'їзду Трінклера до пров. Фанінського - буде заборонено до 18:00 27 червня» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що рух закрито у зв'язку з продовженням ремонту тепломагістралі по вул. Динамівській.

«У цей час автобус №215е об'їжджатиме дану ділянку таким чином: вул. Сумська - вул. Білої Акації - вул. Новгородська і далі за маршрутом» - наголошується у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вул. Динамівську закрили для руху транспорту 16 червня. Попередньо обмеження мало діяти до 20 червня.

Також нагадаємо, наразі у Харкові діє обмеження руху транспорту: до 28 червня по вул. Греківській; до 30 червня по вул. Гуданова; до 30 серпня по вул. Культури. По вул. Примерівській рух транспорту мають відкрити завтра, 23 червня.

 
Коментарі (0)