ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські вулиці закриваються для транспорту

Харківські вулиці закриваються для транспорту

На декількох харківських вулицях вводять обмеження руху транспорту. Провулок Короленка стане недоступним для водіїв майже на місяць, об'їздити доведеться і вулиці Короленка та Культури.

У Харкові рух транспорту по пров. Короленка буде заборонено. Обмеження руху діятиме на ділянці від пр. Московського до вул. Короленка впродовж місяця. Про це «Україні Комунальні» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, у повідомленні зазначається, що вказана ділянка автошляху стане недоступною для транпорту з 8:00 28 квітня до 17:00 28 травня.

Окрім того, додається, що це не єдине обмеження руху, яке діятиме в місті. Також для транспорту закриють вул. Короленка - на ділянці від будинку №25 до пров. Слюсарного.

«Заходи пов'язані з ремонтом тепломагістралі» - пояснюють у повідомленні.

При цьому зауважується, що у зв’язку з обмеженням руху на вказаних ділянках автобуси №269е, 249е курсуватимуть наступним чином: пр. Московський - пл. Конституції - кінцевий зупиночний пункт «Пл. Конституції».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 21 квітня до 30 червня у Харкові діє обмеження руху транспорту по вул. Культури на ділянці від вул. Трінклера до вул. Сумської.

 
Коментарі (0)