ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські вулиці закриваються для водіїв

Харківські вулиці закриваються для водіїв

Від завтра у Харкові діятиме обмеження руху транспорту на вул. Динамівській. Водіям радять утриматися від поїздок зазначеною ділянкою шляху.

Харків'янам від завтра радять виключити зі своїх автомаршрутів вул. Динамівську. Впродовж тижня тут діятиме обмеження руху, - зазначають у прес-службі Харківської міської ради.

«Рух транспорту по вул. Динамівській - на ділянці від в'їзду Трінклера до вул. Новгородської - буде закрито з 8:00 12 травня до 17:00 16 травня» - зокрема йдеться у повідомленні.

Окрім того зазначається, що вжиття відповідних заходів пов'язане з ремонтом на тепломагістралі по вул. Динамівській.

«У цей час автобус маршруту №215е об'їжджатиме цю ділянку за наступною схемою: вул. Сумська - вул. Білої Акації - вул. Новгородська і далі за маршрутом» - додають у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові досі діє обмеження руху по пров. Короленка на ділянці від пр. Московського до вул. Короленка та вул. Короленка - на ділянці від будинку №25 до пров. Слюсарного. Заходи вживатимуться до 28 травня ц.р.

Також зауважимо, до 30 червня у місті діє обмеження руху по вул. Культури на ділянці від вул. Трінклера до вул. Сумської.

 
Коментарі (0)