ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківське метро отримає вихід в середині грудня

Харківське метро отримає вихід в середині грудня

Пішохідний вихід зі ст.м. «Пролетарська» в бік залізничної станції Лосєве реконструюють, роботи завершать до 17 грудня.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.
 
За словами начальника служби шляхів і тунельних споруд КП «Харківський метрополітен» Віктора Калуша, пішохідний перехід у бік залізничної станції зачинили на ремонт 8 листопада. Перехід був у робочому стані, але при обстеженні тут виявили тріщини тримальних балок. Було вирішено замінити балки, усі електрокомунікації та переоблицювати вихід з метро.

«Тут будуть нові сходи з підігрівом, новий граніт сірого кольору. Це вже третій перехід ст.м. «Пролетарська», який ми реконструюємо цього року. У 2013 році ми почнемо реконструювати пішохідний вихід з метро «Пролетарська» в бік радіорелейного заводу. Узимку реконструкцію вести не будемо, оскільки зовнішні роботи не можна проводити в холодну пору року», - підкреслив Віктор Калуш.
 
Він уточнив, що за попередніми розрахунками вартість реконструкції пішохідного виходу становитиме близько 300 тис. грн - у стільки обійдеться заміна сантехнічного, електричного обладнання та будівництво. Залежно від виду виконуваних робіт у реконструкції зайняті до 10 робітників.
 
Начальник служби шляхів і тунельних споруд зазначив, що у 2012 році в Харкові реконструювали всі пішохідні виходи станцій метро «Радянська», «Історичний музей», три виходи ст.м. «Гагаріна», два виходи ст.м. «Спортивна» і два пішохідних виходи ст.м. «Пролетарська».

 
Коментарі (0)