ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГХарківське ЖКГ збагатилося мільйонами

Харківське ЖКГ збагатилося мільйонами

За рахунок субвенції з обласного бюджету у Харкова з’явилися додаткові кошти на закінчення будівництва ст. м. «Перемога» та капітальний ремонт ряду вулиць.

Харкову виділили 417,3 млн грн за рахунок субвенції з обласного бюджету. Відповідно до цього місцевими депутатами були внесені зміни до бюджету міста на 2013 рік. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

Так, на закінчення будівництва ст. м. «Перемога» до бюджету міста буде передано 400 млн грн, на капітальний ремонт пр. 50-річчя СРСР (на ділянці пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда) - 10 млн грн, на капремонт вул. Шевченка - 2 млн грн, на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності міста - 2,5 млн грн, на капремонт доріг - 2,8 млн грн; тощо.

При цьому витрати на культуру збільшено на 6,8 млн грн, у тому числі на утримання КП «Центральний парк культури та відпочинку ім. Горького» - на 4,3 млн грн, на проведення святкових заходів, присвячених зустрічі Нового року, - 1,5 млн грн, на будівництво Будинку гепардів у зоопарку (з розробкою проектно-кошторисної документації) - 0,9 млн грн, на фінансову підтримку КП «Парк культури та відпочинку «Зелений гай» на оплату праці з нарахуваннями (кредиторська заборгованість минулих років) - 100 тис. грн.

Витрати на охорону здоров'я збільшать на 2,1 млн грн, з них на придбання дезінфекційних засобів заплановано спрямувати 0,8 млн грн, на придбання транскутанного монітора для міської клінічної лікарні №2 - 0,5 млн грн, на заміну вантажного ліфта для міської клінічної лікарні №2 - 0,7 млн грн, на закінчення ремонту ліфта в міському клінічному пологовому будинку №2 ім. Гельферіха - 100 тис. грн.

Крім того, будуть виділені кошти на капітальний ремонт котельні КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування» в сумі 0,9 млн грн.

Також збільшено виділення асигнувань на забезпечення діяльності відділів надання адміністративних послуг - на придбання меблів, оплату водопостачання та водовідведення, електроенергії, рекламу в приміщенні, установлення автоматичної пожежної сигналізації, установлення відеоспостереження на суму 1,9 млн грн.

Крім цього, передбачено видатки на виплату грошової компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги, у сумі 0,4 млн грн (без урахування заборгованості минулих років, що не відображена у фінансовій звітності), на капремонт другої черги приміщень другого поверху будівлі Центру соціально-психологічної реабілітації дітей - 1 млн грн.

 
Коментарі (0)