ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківських водіїв чекає обмеження руху на площі Фейєрбаха

Харківських водіїв чекає обмеження руху на площі Фейєрбаха

У Харкові на місяць обмежать рух площею Фейєрбаха. Тут енергетики проводитимуть ремонт тепломагістралі. На цей час зміняться маршрути курсування автобусів.

Незабаром харківським водіям доведеться виключити зі своїх маршрутів рух по пл. Фейєрбаха. Тут впродовж наступного місяця діятиме обмеження руху транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Рух транспорту по пл. Фейєрбаха, на ділянці від пр. Московського до пров. Фейєрбаха, буде заборонено з 7:00 1 вересня до 19:00 1 жовтня» - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що заходи пов'язані з проведенням КП «Харківські теплові мережі» робіт з ремонту тепломагістралі.

«На період проведення робіт маршрут автобуса №279е (в бік пров. Фейєрбаха) зміниться так: пл. Руднєва - пр. Московський - вул. Чигирина - пров. Фейєрбаха і далі за маршрутом» - додається у повідомленні.

Окрім того повідомляється, що обмеження руху транспорту по пр. Косіора - на ділянці від вул. Пожарського до пров. Пархоменка вирішили продовжити до 10 жовтня. Це пов'язано з роботами на тепломагістралі.  Раніше планувалося, що рух буде відновлено до 1 вересня.

Зауважимо, сьогодні у Харкові заборонено рух транспорту по вул. Кривоконівській, на ділянці від вул. Ткаченківської до вул. Прикордонної.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора було перекрито рух транспорту з поетапною організацією двостороннього руху на зустрічних смугах по вул. Клочківській.

 
Коментарі (0)