ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківських водіїв обмежать у авторусі

Харківських водіїв обмежать у авторусі

На кількох ділянках однієї з вулиць Харкова завтра діятимуть обмеження в русі автотраспорту. Це пов'язано зі святкуванням Успіння Пресвятої Богородиці – цими маршрутами пройде хресна хода.

Завтра у Харкові на вулиці Університетській буде обмежено рух транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міськради.

У міськраді зазначили, що рух транспорту (крім тролейбусів та автобусів) по вул. Університетській, на ділянці від пл. Павлівської до Бурсацького спуску, буде припинено з 8:30 до 9:45 28 серпня.
 
«Це пов'язано зі святкуванням Успіння Пресвятої Богородиці та проведенням соборного Богослужіння і хресної ходи по вулиці Університетській», – пояснили в прес-службі.
 
Об'їзд здійснюватиметься через пл. Пролетарську і пл. Павлівську до пл. Конституції. 
 
На цій же ділянці по вул. Університетській з 9:45 до 10:45 рух транспорту буде припинено повністю. Об'їзд також здійснюватиметься через пл. Пролетарську і пл. Павлівську до пл. Конституції. 
 
З 9:45 до 10:45 тролейбус №11 прямуватиме за таким маршрутом: пр. Дзюби - пр. Ілліча - вул. Китаєнка - пр. Постишева - вул. Володарського - вул. Карла Маркса/вул. Коцарська - Благовіщенський собор.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Харкові близько 3 тисяч квартир будуть здані в експлуатацію в 2014 році. Порівняно з попереднім роком, кількість зданих в користування об'єктів збільшилася.
 
Коментарі (0)